Боби Брейзиър от Strictly оглежда следващия ход“ на фона на

...
Боби Брейзиър от Strictly оглежда следващия ход“ на фона на
Коментари Харесай

Боби Брейзиър от Strictly „обмисля нова кариера“ далеч от BBC EastEnders след раздялата с Ели Лийч

Боби Брейзиър от Strictly „ оглежда идващия ход “ на фона на завръщането на EastEnders и въобще не е това, което хората си мислят.

Боби Брейзиър към този момент беше изгряваща звезда, когато получи ролята на Фреди в EastEnders през септември 2022 година Но след ослепителната му роля в Strictly Come Dancing предходната година, синът на Джеф Брейзиър и починалата Джейд Гуди може да бъде съдбоносен за нещо изцяло разнообразни.

Според източник, 20-годишният юноша, който беше сантиментално обвързван с някогашната звезда на Coronation Street и шампионката на Strictly Ели Лийч, защото и двамата се състезаваха в хитовото танцово шоу на BBC, може да насочи погледа си към музикалната промишленост.

„ Голямата обич на Боби е пеенето, той желае да бъде звезден артист на международно равнище и някои огромни музикални реализатори считат, че той може да го направи “, сподели източникът извънредно за OK! „ Той желае да бъде идващият Хари Стайлс, в действителност да бъде взет на съществено като същински актьор. Сега светът е н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР