Боби Брейзър и неговата танцова партньорка Даян Бусуел бяха всички

...
Боби Брейзър и неговата танцова партньорка Даян Бусуел бяха всички
Коментари Харесай

Звездите на ITV Strictly Come Dancing се пуснаха на пияно парти като Анабел Крофт в сълзи в края на турнето

Боби Брейзър и неговата танцова партньорка Даян Бусуел бяха всички усмихнати на заключителното празненство на Strictly Come Dancing в неделя, до момента в който честваха в Лондон след последната им дата на турне онлайн в O2 Arena.

Звездата от EastEnders Боби, 20, облечен повърхностно в черна тениска, синьо долнище на спортен екип и джапанки за вечерта, до момента в който Даян, 34, изглеждаше изискан в зелен топ с флорални претекстове, сини дънки и моден черен кожен блейзър. 34-годишната професионална танцьорка носеше движимостите си в огромна чанта на Louis Vuitton и допълваше острата си визия с леке ​​електриково синя течна очна линия.

Даян, която се среща с YouTube звездата Джо Съг от шест години, добави сребърни обеци към тоалета си и беше забелязана с бутилка вода, до момента в който се качваше в такси, усмихната.

Междувременно ирландската телевизионна водеща Анджела Сканлън също беше забелязана да напуща празненството в синя качулка и сиво долнище на спортен екип. Нейният сътрудник в танците Карлос Гу също беше видян да играе на колич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР