Боб Мортимър призна, че последните дванадесет месеца са били много

...
Боб Мортимър призна, че последните дванадесет месеца са били много
Коментари Харесай

Боб Мортимър казва, че мускулите са „изгубени“, докато дава актуална информация за „най-лошата“ здравна битка

Боб Мортимър призна, че последните дванадесет месеца са били „ доста нездравословни “, защото той разкри персоналните си здравословни проблеми.

64-годишната икона на комедията се бори с ревматоиден артрит от детството си и също претърпя интервенция с троен байпас през 2015 година Тази година той претърпя различен здравословен проблем, защото беше изумен от херпес зостер – кожна зараза, която предизвиква мъчителен обрив и се предизвиква от вируса варицела-зостер, който е същият вирус, който предизвиква варицела.

Боб споделя, че здравословните му проблеми са предизвикали изсъхване на мускулите в тялото му и в този момент той към този момент не може да се любува на заниманията все едно да търча. Той пресмята, че до осемдесет % от мускулите на краката му са били изгубени заради заболяването му.

Телевизионната звезда беше прям по време на диалог с 65-годишния сътрудник комедиант Пол Уайтхаус по време на епизод от тяхното просто спортно шоу Gone Fishing. Седнали на брега, мъжете разискаха здравето на Бо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР