Боб е една от най-популярните прически през последния сезон. Той

...
Боб е една от най-популярните прически през последния сезон. Той
Коментари Харесай

Градеиран боб: 14 стилни варианта за жени на възраст 45-50 години

Боб е една от най-популярните прически през последния сезон. Той е повсеместен, подобаващ за дами от всички възрасти, оказва помощ да се сътвори непоколебим, грациозен и мекушав тип.

Нишките в тази прическа се съкратяват под специфичен ъгъл, образувайки изострен преход. За квадрат от този вид овал или загар не е значим. Можете да измененията дължината, детайлите – и да изберете опцията, която ви подхожда.

1. 

2.

3.

4.

5.

1. Дълаг

Моден вид, който е харесан от дами, които не обичат къси прически. Много елегантна, стилна прическа, която ще добави респектабилност  към изображението. Подходящ е при нехаен тип, непоколебим офисен жанр. Обемът в региона на короната не е прекомерно изразен. Изглежда най-добре на дами с дълга шия, без да има наднормено тегло.

6.

7.

8.

2. На крайник

Квадрат на крайник е друга стилна алтернатива, която прави изображението изразително, дейно, видимо. Обемът върху короната е доста мощно изчертан тук, няма доста кичури на лицето. Такава прическа е лесна за оформяне е доста елементарна, стилните цветове я допълват съвършено.

Тази прическа е добра за всеки вид лице, добра е за плътни, необятни скули. Структурата на косата също няма огромно значение – тя може да бъде или гъста, или тънка.

9.

10.

3. Боб-каре

Ултра известна прическа, която набира скорост всяка година. Перфектна за зрял външен тип, тя има доста елегантна изисканост, само че все пак е изразителна и стилна.

Такава прическа е добра отива с бретон, задната част на главата е изрязана, нишките на лицето са удължени. Удивително подобаващ за всички видове коса, стилизирането е много просто.

11.

12.

13.

14.

Тези три разновидности на градуиран квадрат съвършено ще се впишат в облика на фешън респектираща дама на забавна възраст.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР