БНТВпечатляващо постижение направи 75-годишен силистренец. Ангел Милков преплува 20 километра,

...
БНТВпечатляващо постижение направи 75-годишен силистренец. Ангел Милков преплува 20 километра,
Коментари Харесай

75-годишен силистренец постави световен рекорд в плуването

БНТ

Впечатляващо достижение направи 75-годишен силистренец. Ангел Милков преплува 20 километра, поставяйки международен връх във възрастта си. Постижението бе осъществено на 50-метров открит басейн, а задачата бе да се означи идният празник на града.
Рекордното плуване продължи близо 8 часа и бе записано от лицензиран арбитър на Европейската и Световната плувни федерации. В края на маратона виталните индикатори на Ангел бяха в норма, а мислите му към този момент са ориентирани към идващия връх.Ангел Милков: Добре се усещах, само че в последно време ми падна бързината и по-бавно започнах да плавам. Леко имах болежка в раменете. Отначало бях решил да направя повече от 20 километра, само че ме стопираха. Догодина някъде в открити води някъде в Бургас.Емил Милков, треньор по плуване: До момента не е записано такова достижение, нито в България, нито в света. Надяваме се, постигайки своята цел, това един тип да е международен връх.
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР