БНТTears Getting Sober е българската песен на Евровизия 2020 в

...
БНТTears Getting Sober е българската песен на Евровизия 2020 в
Коментари Харесай

Българската песен за Евровизия 2020 се казва Tears Getting Sober

БНТ

Tears Getting Sober е българската ария на " Евровизия " 2020 в Ротердам.

Освен Виктория, в екипа основал музиката и текста, попадат още: един от най-успешните български композитори Борислав Миланов, както и младите му сътрудници от " Симфоникс Интернешънъл " - Лукас Оскар Яниш от Австя и Корнелия Виболс от Швеция.

Феновете на " Евровизия " ще чуят песента за първи път по Българска национална телевизия на 7 март в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Сълзите пречистват душата. Олеква ти. Стягаш се и продължаваш. С обръщение, че няма нерешим проблем в живота - България отива на " Евровизия " 2020.

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2020: Песента “Tears Getting Sober ” е доста персонална за мен, тъй като имам доста огромно присъединяване като създател в нея. Заедно я писахме със " Симфоникс " във Виена. И беше доста забавен развой, защото се бяхме затворили в едно студио през целия ден. Хората имаха доста проблеми и непрекъснато звъняха да им оказваме помощ.

Геновева Христова - управител и продуцент в " Лигна груп ": Малко забавна метафора си позволихме да създадем с това по какъв начин фактически сълзите ни оказват помощ да преодолеем проблемите, пред които сме се изправили. Защото знаете, че водата измива всичко. 

" Евровизия " 2020 се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска Национална Телевизия и Ligna Group, като за първи път при присъединяване на България в песенния конкурс се включва и общоприет спонсор.

 
 
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР