БНТСпоред турски медии в чантата на Бахчеванов са открити Библия,

...
БНТСпоред турски медии в чантата на Бахчеванов са открити Библия,
Коментари Харесай

БНТ: Убитият в Истанбул българин в чантата си носел Библия

БНТ

Според турски медии в чантата на Бахчеванов са открити Библия, статуетки на Богородица и Иисус Христос. Пак по техни изказвания е бил притежател на ХИВ.

 

Българинът Милен Бахчеванов, който в петък вечерта вилня с мачете в ресторант в Истанбул и беше убит от полицията, най-вероятно е бил под въздействие на мощни опиати. 32-годишният мъж е имал психологични проблеми, поради които е лежал в психиатрии. Правил е опити за самоубийство. Лежал е и в пандиза - има престъпни регистрации за безчинство, обири и грабежи и три присъди.

Бившият шеф на Варненския затвор Росен Желязков познава Милен Бахчеванов добре. Според него, 32-годишният мъж е страдал от параноидна шизофрения. Има ТЕЛК за няколко болести и 67 % неработоспособност. Употребявал опиати. Няма непрекъснат адрес.



Престъпленията поради, които попадал в пандиза, вършел, с цел да се достави със средства за опиати. Росен Желязков е бил и юрист на Бахчеванов, по избор на майка му, като делото приключило с настаняване в психиатрия.


Росен Желязков, някогашен шеф на Варненския затвор: Лекуван е неведнъж, това е композиция сред типично криминогенно държание и заболяване, което при липса на съответно здравно лекуване води до такива прояви.
За разлика от формалната версия, Желязков счита, че надали Бахчеванов е желал да взима заложници.
Росен Желязков, някогашен шеф на Варненския затвор: Типична демонстрация на човек, който не е лекуван и нямам обяснения- това е една епизодична демонстрация, когато има композиция сред алкохол, опиати и лисва на медикаменти. Някой го е ядосал, а още повече при поява на униформени включва тази експанзия, това е държание, особено за това лице.
Според турски медии в чантата на Бахчеванов са открити Библия, статуетки на Богородица и Иисус Христос. Пак по техни изказвания е бил притежател на ХИВ.

Засега не се знае къде тъкмо е обитавал в Истанбул. Според генералния ни консул там, турските управляващи към момента не са дали публична информация по случая.

Ангел Ангелов също подчертава върху експанзията на Бахчеванов.
Ангел Ангелов, общоприет консул на България в Истанбул: Изключително несъответстващо държание и мненията са, че по всяка възможност или мощно психическо разстройство, или е взел упойващи субстанции. Има извънредно нападателно държание. Качва се на втория етаж, вади нож и се пробва да вземе заложници. Веднага съдържателите, клиентите на ресторанта оказват опозиция, съумяват да избягат, той се локализира в един ъгъл, барикадира се.
Полицията договаря несполучливо с Бахчеванов час и половина. Не оказват помощ нито водната бликам, нито сълзотворния газ, нито предупредителните изстрели. Бахчеванов ранява служител на реда в ръката, прострелян е в крайници и е умрял от кръвозагуба в болница.

Според консула ни, ползата на медиите в Турция към този случай към този момент заглъхва.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР