БНТ Слави хвърли емоционално играчките и каза, че повече няма да

...
БНТ
Слави хвърли емоционално играчките и каза, че повече няма да
Коментари Харесай

Хаджигенов: Слави хвърли играчките и каза, че повече няма да си играе с нас

 БНТ Слави хвърли прочувствено играчките и сподели, че повече няма да си играе с нас, само че отвън тези прочувствени детски реакции сходно изказване няма правна стойност. Това съобщи пред БНР адв. Николай Хаджигенов от ИБГНИ след решението на " ИТН “ да не оферират държавно управление на следващия ден.

" Ходът на Има Такъв Народ е един от вероятните сюжети, които предвиждахме. Възможността за връщане на мандата за държавно управление завърши в предишния петък. След като Указът на президента е импортиран в деловодството на Събранието и е планувано за гласоподаване за на следващия ден, то кабинетът би трябвало да се гласоподава “, уточни той.

Хаджигенов остава уверен, че 46 Народно събрание ще излъчи държавно управление: " При втория мандат (за ГЕРБ – б.р.) нещата са ясни. При третия – при който и да отиде, би трябвало да постави оптимални старания да сформира държавно управление, с цел да покаже на хората, че има и различен метод - умният метод “.

По думите му " релативно смисленото “ в изявлението на Трифонов е декларираната поддръжка за президента Радев: " Това е забавен спор. До оня ден не харесваха държавното управление му, а в този момент внезапно го поддържат “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР