БНТПроверките на плажовете стартират от 1 юни. Те ще се

...
БНТПроверките на плажовете стартират от 1 юни. Те ще се
Коментари Харесай

Проверките на плажовете започват на 1 юни

БНТ

Проверките на плажовете започват от 1 юни. Те ще се вършат по този начин, че да не пречат на бизнеса, само че ще бъдат безкомпромисни към нарушителите.Това увери министърът на туризма Николина Ангелкова в Бургас.

Ще продължим да следим и ревизираме всеки сигнал, добави Ангелкова.

Според министъра ни чака " сложен сезон с огромни провокации и „ битка “ за всеки екскурзиант ".
Николина Ангелкова, министър на туризма: В изискванията на мощна конкуренция в района запазването на положителния имидж на българския туризъм е измежду главните ни задания през 2019 година, която би трябвало да осъществим всички съгласно компетенциите си.
Ангелкова беше в Бургас на обичайна работна среща с локалната власт, контролните институции и бизнеса в навечерието на летния сезон, проведена от Министерството на туризма и община Бургас.

Областният шеф на МВР-Бургас Калоян Калоянов осведоми, че тази година ще бъдат командировани 781 чиновници, с цел да се подсигурява спокойствието на туристите. Ще има и непознати командировани – в Приморско да вземем за пример ще има чешки служители на реда. Той напомни, че след подхванатите ограничения през предходната година са регистрирани 23% спад на престъпността.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР