БНТПанамският канал пресъхва. Причината е метеорологичното явление Ел Ниньо. Управата

...
БНТПанамският канал пресъхва. Причината е метеорологичното явление Ел Ниньо. Управата
Коментари Харесай

Панамският канал пресъхва

БНТ

Панамският канал пресъхва. Причината е метеорологичното събитие " Ел Ниньо ". Управата на канала вкара ограничавания за огромните кораби.

Големите кораби би трябвало да пътуват с по-малък товар, до момента в който равнището в Панамския канал се възстановява. В числа това значи загуби минимум за 15 милиона $ в кратковременен проект.
Карлос Варгас, вицепрезидент на Управлението на Панамския канал: В историята на канала това е най-сухия сезон.
Климатолозите са безапелационни - повода е Ел Ниньо. Феномен, който се образува от стоплянето на океана. В някои региони Ел Ниньо предизвиква суша, а в други - наводнения.
Стийв Пейтън, шеф на стратегия за климатични проучвания: Това, което следим в Панама, е периодично повтаряне на рискови метеорологични условия. През последните 20 години в региона са били регистрирани 9 от 10-те най-мощни стихии. А в интервала от 2014 до 2016 годините са били с най-продължителни суши.
Панамският канал е от главните търговски направления в света. По него минава голямо количество артикули сред Атлантическия и Тихия океан.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР