БНТНай-рано през май догодина може да бъде подписан договорът за

...
БНТНай-рано през май догодина може да бъде подписан договорът за
Коментари Харесай

Договор за нови бойни машини в армията - най-рано през май догодина

БНТ

Най-рано през май следващата година може да бъде подписан договорът за доставка на новите бойни машини на пехотата. Това съобщи командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов на полигона " Сливница ", където награди военнослужещи, взели участие в шампионат по пукотевица. 

През юни Народното събрание даде зелена светлина за закупуването на най-малко 150 нови бронирани машини за пехотата. До този миг обаче министерството на защитата към момента не е отправило предложения към евентуални снабдители.
Генерал-майор Михаил Попов, пълководец на Сухопътните войски: В момента се доизчистват елементи по настояването за представянето на предложения и считам, че до края на месеца тези претенции ще бъдат изпратени.
12 нови плана за рационализация е подготвило командването на Сухопътните войски, с цел да може още от идната година да стартира тяхното финансиране.
Генерал-майор Михаил Попов, пълководец на Сухопътните войски: Касаят приборите за наблюдаване във всички подразделения на сухопътни войски. Касаят логистичното обезпечаване, комунално-битово обезпечаване, хранене на...батальони. Става въпрос и за безпилотни летателни апарати. Става въпрос и за радари за подразделенията за Противовъздушна отбрана.
По мотив празника на пехотата командирът на Сухопътните войски военачалник майор Михаил Попов отличи репортера на " По света и у нас " Николай Минков със статуетка и грамота за приноса при отразяване живота и активността на хората с пагони през годината.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР