БНТкадър: БНТАко за всички български граждани е достатъчно да бъде

...
БНТкадър: БНТАко за всички български граждани е достатъчно да бъде
Коментари Харесай

Димитър Главчев по БНТ: Президентът Радев разделя нацията и излиза от рамките на Конституцията

БНТ

кадър: Българска национална телевизия

Ако за всички български жители е задоволително да бъде спазен законът, към политиците би трябвало да има по-големи условия, съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " някогашният ръководител на Народното събрание Димитър Главчев. Коментарът му бе по отношение на рецензиите на Цветан Цветанов към партия ГЕРБ.

Кое отключи неговото овакантяване? Апартаментгейт, който в този момент е представен в отчета на Еврокомисията по механизма, сподели Главчев и прикани някогашния си съпартиец да бъде по-смирен.

" Знаем, че при покупко-продажбите с недвижими парцели 95% от двете страни изповядват тези покупко-продажби по данъчна оценка. А данъчната оценка е доста по-ниска от действителните стойности на договорката, което автоматизирано води до ощетяване на бюджета, защото постъпват по-малко налози. Ако за всички български жители е задоволително да бъде спазен законът, към политиците би трябвало да има по-големи условия. Така си представям политиката ", разяснява Главчев.

Той уточни, че няма сигнали за имотна спекулация в Барселона. Извършва се инспекция, работят способените органи. И попита: " Какви са нещата, които се разясняват по отношение на господин Борисов? Има ли най-малко едно нещо, което да е потвърдено? "

" Протестът не стартира от нахлуването на прокуратурата в президентството, а от акцията в " Росенец ". Безобразно държание на гардовете от НСО. Кой е началник на тази работа? Президентът Радев. Срещу него няма никакви упреци ", уточни Главчев.

Президентът Радев разделя нацията и излиза от рамките на Конституцията. Конституционалисти споделят, че има десетина нарушавания на Конституцията, които е направил той, сподели още Димитър Главчев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР