БНТкадър: БНТ 3Гледах да събера повече енергия преди мача. Всяка

...
БНТкадър: БНТ 3Гледах да събера повече енергия преди мача. Всяка
Коментари Харесай

Григор Димитров се появи с маска с българския флаг пред БНТ: Малко ми трябва, за да вляза във формата, в която бях

БНТ

кадър: Българска национална телевизия 3

Гледах да събера повече сила преди мача. Всяка една точка е значима, кортът е муден, топките са тежки, имах проблеми с наплитането на ракетата. Това сподели пред Българска национална телевизия Григор Димитров, който стартира с победа присъединяване си на " Ролан Гарос " - 6:3 6:2 6:2 против французина Грегоар Барер.

Не е елементарно, когато нямаш поддръжката, само че аз постоянно я чувствам, даже да съм надалеч от България. Така Григор разяснява неналичието на почитателите поради ковид.

Не беше елементарно в тези месеци, вярната настройка, позитивизмът са значими, още малко ми би трябвало, с цел да вляза във формата, в която бях. Последните седмици би трябвало да дам оптимално всичко от себе си, като сложа линия би трябвало да преценява какви са задачите за идната година и да надграждам, сподели още българският тенисист пред Българска национална телевизия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР