БНТ Алпинисти участват в повторния оглед на мястото, където е ,

...
БНТ
Алпинисти участват в повторния оглед на мястото, където е ,
Коментари Харесай

Мистерия обви смъртта на ученичката във Велико Търново, няма задържан

 БНТ Алпинисти вземат участие в повторния оглед на мястото, където е , заяви пред публицисти представителят на Окръжната прокуратура Илиан Благоев. 

Целта е регионът да се изследва подробно и да се открият всички следи, водещи към вероятната причина за причиняване на гибелта. Благоев посочи, че безжизненото тяло на момичето е било намерено паднало върху скалния венец под Къщата на алпиниста в кв. " Зона В " във Велико Търново от инцидентни жители през вчерашния ден към 18.30 часа.

Разследващите не престават да работят по всички вероятни версии за настъпването на гибелта, а досъдебното произвеждане е формирано по член 115 от Наказателен кодекс за съзнателно ликвидиране. По случая няма арестувано или обвинено лице. При първичния оглед са открити пострадвания по тялото, които са вследствие от рухването, няма следи от различен тип рани, прецизираха от прокуратурата.

Върху скалите проверяващите са разкрили интернационалния паспорт на момичето, раздран на дребни елементи, занапред ще се проверява каква е повода. Очакват се резултатите и от аутопсията.

Според наблюдаващия прокурор Радослав Косев момичето, което е от великотърновското село Ресен и е учило във великотърновско учебно заведение, е било забелязано за последно в Горна Оряховица през вчерашния ден към 7.30 часа сутринта. Според прокурора по-късно през вчерашния ден тя е била оповестена за търсене.

Оперативно-издирвателните действия и разпитите на очевидци и свързани лица продължа
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР