БНТ ще предложи на своите зрители специална програма на 11

...
БНТ ще предложи на своите зрители специална програма на 11
Коментари Харесай

БНТ със специална програма за парламентарните избори и финала на Европейското по футбол

БНТ ще предложи на своите фенове специфична стратегия на 11 юли. Как се съчетават парламентарните избори и финалът на Европейското състезание по футбол? За това описаха в водещата на Българска национална телевизия Аделина Радева и продуцентът в дирекция " Спорт " Стефан Георгиев.

" За първи път ще се случи сходно събитие - феномен в най-новата ни телевизионна история, в което ще комбинираме финала на футболното състезание с изборната нощ. Това е едно предизвикателство, с което наслада ще посрещнем ", сподели Стефан Георгиев.

Водещата Аделина Радева показа, че програмата на Българска национална телевизия предлага от всичко по доста и въпреки да имаме продължение във връзка с политическите събития, този път нещата са разнообразни.

" Ще има доста нови неща и за нас, и за феновете този път ", показа Аделина Радева.



Българската национална телевизия ще излъчва както изборната нощ, по този начин и финала на Европейското състезание по футбол.

Изборното студио на Българска национална телевизия стартира в 15.45 часа, а огромният европейски край по футбол в 22.00 часа. В момента, в който стартира мачът, изборното студио ще продължи по БНТ2, БНТ4 и на уеб страницата на Българска национална телевизия.

Вижте още във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР