БНТ ще излъчи в събота, 29-ти юли, спектакъла Слънчеви песнички“,

...
БНТ ще излъчи в събота, 29-ти юли, спектакъла Слънчеви песнички“,
Коментари Харесай

Детският спектакъл на Петя Буюклиева и Доно Цветков „Слънчеви песнички“ тази събота по БНТ

БНТ ще излъчи в събота, 29-ти юли, спектакъла „ Слънчеви песнички “, който се организира в края на май в зала 11 на НДК в София и се трансформира във вълшебна сцена за деца и техните родители. Шоуто, което беше подготвяно в продължение на месеци, беше показано от един от най-ярките гласове на българската сцена, Петя Буюклиева, която влезе в ролята на приказна самодива и потопи във чудо детската аудитория, дружно с магическия си помощник господин Кадабра, въплътен от известния варненски артист Боян Стоянов.

В завладяващия театър взеха присъединяване надарените деца от „ Детско шлагерно студио ДА “, балетните трупи " Веда младши ", " Денс академи " и " Ултра енджълс ".

Представлението показа песни, напълно по музика на композиторa Доно Цетков и стихове на пoетесата Райна Пенева.

Спектакълът " Слънчеви песнички " вкара дребната аудитория в света на детската фикция, рисувайки пъстрия свят на фантазии и провокации на малчуганите, предлагайки им неповторимо и незабравимо преживяване. " Слънчеви песнички " бе първи по рода си театър в България, който съчетава няколко изкуства в едно. Проектът сътвори едно неповторимо прекарване и сподели, че децата заслужават същите висококачествени и занимателни преживявания на сцената, както и възрастните.

Канал 1 на Българската национална телевизия ще разреши на още повече фенове да се насладят на това извънредно творчество, като излъчи шоуто в събота в 16:00 часа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР