БНТ с подкрепата на Европейския съюз продължава историите от предаването

...
БНТ с подкрепата на Европейския съюз продължава историите от предаването
Коментари Харесай

Предаването на БНТ Европейци с изложба пред Народния театър

БНТ с поддръжката на Европейския съюз продължава историите от предаването " Европейци " с фотографска галерия пред Народния спектакъл. Официалното разкриване е на 22 юни от 18.30 ч и на него ще участват част от героите в " Европейци " до момента.

Повече от 6 месеца операторите и репортерите на Българска национална телевизия търсят лицата на триумфа в дребни села и огромни градове на България и цяла Европа.

Откриват нов свят от забавни и смели хрумвания. Показват на феновете, че на всички места има хора, които съумяват. Спасяват изоставени райони. Внасят съвременни трендове в бизнеса.





Пандемията и затворените граници не стопират екипите на Българска национална телевизия да ги намират и в най-неочаквани места - гръцките острови Хиос и Скирос, дребния остров Гозо в Малта, португалския град Коимбра. Откриваме ги и в най-студената точка на Южна Европа - Алт Маестрат, Испания, в Полша, в Хърватия, в Сърбия.



Кадрите, снимани макар компликациите, разкриват, че когато имаш фантазия и вярваш мощно в нея, Европа влага в концепцията.



Тази галерия, продължение на предаването " Европейци ", разкрива, че кохезионната политика в действителност работи. Променя райони, развива смели планове, оказва помощ на хиляди хора да останат на местата, които обичат, с цел да съхраняват традициите.



С фрагментите обръщаме взор към хората на самодейността, които усещат поддръжката на Европа. Те са мотора на хрумвания, по тази причина в тази галерия събираме 26 лица на триумфа.

Откриха ги Аделина Радева, Татяна Йорданова, Деница Торньова, Милена Кирова, Цанка Николова, Айше Сали, Цветелина Йорданова, Теодора Гатева. Автори на фрагментите са фотографът на Българска национална телевизия - Десислава Кулелиева и операторите на малкия екран - Станислав Ангелов, Антон Марчев, Анна Андреева, Миглена Гайдарова, Владимир Богдански, Мартин Костов, Атанас Атанасов.

Всички те са част от екипа на 10-минутната графа " Европейци " на публичната телевизия, която се излъчва всяка събота в 20.30 часа с режисьор Ема Константинова. Продуцент и създател на концепцията е Татяна Тасева, а изпълнителен продуцент - известната водеща на Българска национална телевизия - Добрина Чешмеджиева.

Вдъхновяващи хрумвания за триумф и истории за сбъднати фантазии, а още нови издания на " Европейци " очаквайте през юли в ефира на Българска национална телевизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР