БНТ получи признание за работата на екипа в отразяването на

...
БНТ получи признание за работата на екипа в отразяването на
Коментари Харесай

Признание за БНТ за отразяването на теми, свързани с туризма

БНТ получи самопризнание за работата на екипа в отразяването на тематики, свързани с туризма. Това стана на годишната среща на туристическия отрасъл за обмяна на положителни практики. На срещата пристигнаха и представители на посолствата на Румъния и Гърция, с цел да се срещнат какъв туристически артикул предлага тази година България.

Представянето на туристическите дестинации у нас стартира с осъществяване на гайдар от село Забърдо и бързо придвижи участниците в срещата в атмосферата на Родопите.

" Ние имаме необикновен метод да представим българските традиции нашите типове туризъм, нашата кухня. Ние сме гостоприемни. А за какво не и да се преборим да бъдем страна, която в последно време много безвредно се оправя с коронавирус рецесията. Това би трябвало да се знае. До през днешния ден беше елементарно да се работи и се популяризира туризма. Но в този момент в изискванията на пандемия е по-трудно и България би трябвало да потърси нови форми на реклама. И по тази причина събитието през днешния ден е толкоз значимо ", сподели доктор Полина Карастоянова, изпълнителен шеф на Националния ръб по туризъм.

Списание " Дестинация България " раздаде и специфичните си награди. Българската национална телевизия получи премията за дейно показване и реклама на българския туризъм.

" Конкретните туристически дестинации са показани в излъчвания на Българска национална телевизия, в профилираното предаване " Туризъм.БГ " и най-много в нашето предаване, което повеждам. Знаете, това е зона, свободна от политика. Много постоянно пътуваме и доста постоянно демонстрираме проблемите на туризма, изключително в в този момент в изискванията на пандемия, както и съответни дестинации ", съобщи Мариана Векилска, водещ на предаването " България в 60 минути ", която одобри премията.

А кметът на родопската община Забърдо Валентин Черпоков получи премия " Посланик на туризма " поради невероятните достоверни туристически атракции, които оферират в региона.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР