БНТ Обстановката в страната е изключително сериозна, нека сънародниците ни бъдат

...
БНТ
Обстановката в страната е изключително сериозна, нека сънародниците ни бъдат
Коментари Харесай

Гл. комисар Николов: Oбстановката в страната е изключително сериозна

 БНТ " Обстановката в страната е извънредно сериозна, дано сънародниците ни бъдат деликатни и не палят никакви огньове ", това сподели шефът на Главна дирекция Пожарна сигурност и отбрана на популацията " гл. комисар Николай Николов във връзка ситуацията в страната.  

" Използвам случая да се обърна към всички мои сънародници да бъдем извънредно деликатни. В никакъв случай самонадеяни. Изключително бурният вятър нанесе доста съществени вреди в четирите области Хасково, Ямбол, Стара Загора, от половин час и в Сливен. Моля, бъдете извънредно деликатни. Задръжте – никакво палене на огньове ", прикани гл. комисар Николов, представен от " Фокус ".  

По думите му сега на територията на страната изключително в изброените четири области има десетки на брой пожари.  

" Към момента нашите дейности направиха по този начин, че да няма непосредствена заплаха за обитаемоте места. Така или другояче рискът е извънредно огромен. Това наложи да предислоцираме сили от Пазарджик, Пловдив, Кърджали, Габрово, Бургас, да оказват помощ на сътрудниците от Хасково, Ямбол и Сливен ", сподели още шефът на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР