БНТ и частната медийна компания Нова броудкастинг груп, включваща Нова

...
БНТ и частната медийна компания Нова броудкастинг груп, включваща Нова
Коментари Харесай

Стана ясно коя телевизия ще излъчва Европейското първенство по футбол

БНТ и частната медийна компания " Нова броудкастинг груп ", включваща Нова телевизия, каналите " Диема " и така нататък, ще излъчат по едно и също време откриването и първия мач от европейското състезание по футбол, което би трябвало да стартира на 11 юни. Откриващият дуел е Италия - Турция в Рим, за който е планувано да се състои от 22:00 часа наше време.
" Всички мачове от европейското състезание по футбол, 27 от които онлайн, ще бъдат разполагаем на феновете на " Нова Броудкастинг Груп " това лято. Спортните почитатели ще могат да гледат вълнуващите дуели онлайн в ефира на Нова тв и Диема, както и в каналите на Диема екстра в HD качество ", оповестяват от " Нова броудкастинг груп ".
Още през 2019 година публичната и частната телевизия оповестиха, че ще предават взаимно срещите от " УЕФА Евро 2020 ". По публичната телевизия те ще се излъчват по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3. След като бе отсрочено с 12 месеца, поради международната пандемия, Евро `20 ще започва с мача на 11 юни 2021 година Двете медии ще излъчат дружно още дуела от груповата фаза сред Унгария и Франция на 19 юни от 16:00 ч. и финала на шампионата на 11 юли от 22:00 ч.
" С богата стратегия, показване на финалистите, забавни рубрики и настоящи изявленията, от 25 март в ефира на " Диема спорт 2 " започва магазинното предаване, отдадено на шампионата - " Пътят към УЕФА Евро 2020 ", което ще се излъчва всеки четвъртък вечерта. В първия от 12-те епизода феновете ще могат да се срещнат с белгийския народен тим и с отбора на Северна Македония. Футболните почитатели ще се върнат обратно във времето със специфичен репортаж за Евро 1960. Предаването ще даде и любопитни изявленията с футболиста на Португалия Едер и с немския нападател Тимо Вернер ", оповестяват още от частната медийна група.
Поредицата " Пътят към УЕФА Евро 2020 " ще бъде излъчена и по Българска национална телевизия в уикендите, предшестващи шампионата. 12-те епизода влизат в програмата на Българска национална телевизия 1 в събота и неделя от 17:30 ч. Първото предаване ще бъде излъчено на 24 април.
Своя дебют в семейството на европейското състезание по футбол се чака да създадат 8 града и 7 страни. Футболните дуели ще се проведат в Лондон, Мюнхен, Рим, Баку, Санкт Петербург, Букурещ, Амстердам, Дъблин, Билбао, Будапеща, Глазгоу и Копенхаген. За първи път мачове от финалния шампионат ще има на територията на Азербайджан, Русия, Румъния, Ирландия, Унгария, Шотландия и Дания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР