БНТ е много зле - Сорос я превзе. Това написа

...
БНТ е много зле - Сорос я превзе. Това написа
Коментари Харесай

Георги Марков скочи на БНТ: Такъв тъпизъм не бях гледал

БНТ е доста зле - Сорос я завладя. Това написа в профила си във Facebook някогашният парламентарен арбитър и депутат Георги Марков.

Ето какво написа още той:

Приятели ми споделиха да виждам клипче от 5 април в рубриката " Светът и ние " по Българска национална телевизия за изборите в Унгария. Една кака беше поканила един чичко от соросоидния " Капитал " да разяснява изборите в Унгария.

Такъв тъпизъм не бях гледал! Избирателният закон бил отговорен?! Ти да видиш, Орбан го направил в собствен интерес - смесена изборна система. Ами, в случай че го беше направил, а можеше, напълно мажоритарен?! Като в Англия и Франция. Щеше да завоюва, не с 2/3, а със 7/8.

Унгарците зад граница и те му помогнали! Много пари хвърлял! Истина е, че за 12 години има над 1 милион нови маджарски жители от 5 милиона в прилежащите страни, отпред с великата Моника Селеш, родена във Войводина. Последната пък нова гражданка, ден преди изборите, стана внучката на именития нападател на “Реал Мадрид " - Ференц Пушкаш. И тя, като дядо си, несъмнено е гласувала за Виктор.

Орбан в действителност влага доста пари за унгарците зад граница. Например, позлати красивата синагога в Суботица, построи най-красивия стадион в Сърбия в Бачка - Топола, Войводина, а също неповторими игрища в Дунайска среда - Словакия и Сепши в Трансилвания. Ами, да беше ги построил Сорос, та маджарите там да гласоподават за неговата листа на опозицията.

И дума не стана за 13-та доживотна пенсия, за 33 000 евро подарък за трето дете, за икономическия напредък от 7,1% и експорт от 119 милиарда, по тази причина че при неприятния Орбан са колосите Мерцедес, БМВ, Ауди, Сузуки, че със спортната база, издигната от Орбан, Унгария е подготвена за Олимпиада.

Кофти бил с европейските полезности? Ами, кофти е! Ислямисти не обезглавява учители, служители на реда и свещеници, като във Франция, не изнасилват и убиват малолетни, като в Германия, няма гей бракове и третия пол.

Унгарците не обичат шефове, по тази причина въстанаха всенародно 1956-та против комунизма, а 1989-та отвориха границата с Австрия. Орбан пък на 16 юни 1989 година изгони руските танкове, а 2016-та изгони и Сорос. На 15 март т. година на улицата излязоха 1 милион унгарци, с цел да кажат на Брюксел - обичаме Виктор, тъй като обичаме Унгария и християнството.

Западна Европа да вземе Орбан чартърен, да ги извади от блатото на неолибералното тресавища на миграцията на ножа и третия пол. Запада приказва за господство на правото, а не може да отбрани живота и здравето на жителите си - нещо, което Орбан направи още 2015-та, спирайки ислямската инвазия на границата.

Българска национална телевизия да си спомни за полемиката “дали сме дебили, или не ", в която надви мнението, че сме у ред. Да не ни пробутва излъчвания като за дебили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР