БНТ е единствената българска телевизия, чийто екип е в епицентъра

...
БНТ е единствената българска телевизия, чийто екип е в епицентъра
Коментари Харесай

Екипът на БНТ предава директно от пограничните райони в Украйна

БНТ е единствената българска телевизия, чийто екип е в епицентъра на спора. Репортерът Александър Марков, операторът Владимир Богдански и Робърт Вецов.

Екипът на Българска национална телевизия е на територията на Украйна към този момент седмица, в непосредствена непосредственост до бойната линия. Чрез техните свидетелски разкази, в поредност от включвания и репортажи, публичната телевизия демонстрира по какъв начин живеят локалните хора в боязън и неустановеност, ужасът на военните дейности, въздействащите разкази за живота под неотслабващ обстрел в украинския град Маринка, всекидневието без електричество и вода. Журналистите от Българска национална телевизия стигнаха до линията, която разделя сепаратистите от държавните сили, до град Краснохоривка.

 Снимка: БНТ

" Българска национална телевизия е единствената българска медия, която има екип на фронта, в епицентъра на военните дейности. Нашите фенове получават достоверна информация и не препредаваме от други медии, с което понижаваме оптимално риска от дезинформация ", Даниел Чипев, зам.-директор " Новини и настоящи излъчвания ".

Днес, на входа на значимия стратегически град Мариупол, екипът на Българска национална телевизия сподели в директно включване какви са провалите от първите съветски офанзиви. Към 11:00 ч. българско време, се наложи Александър Марков да бъде помолен от украински военни да прекъсне директното си включване и публицистите на Българска национална телевизия да се изтеглят от своята позиция. Александър Марков сподели, че това се случва и с другите екипи на международни малките екрани, предаващи наоколо до военните дейности.

Разказите от първо лице на екипa на Българска национална телевизия демонстрират на българските фенове действителните събития наоколо до фронтовата линия и човешките истории, които стоят зад тях.

 Снимка: БНТ

" В новините и настоящите излъчвания на публичната телевизия, българските фенове за първи път видяха същинското лице на спора. Нашият екип предава непосредствено от най-горещата точка, със силата на човешкия роман. Това са неподправени репортажи, които те хващат за гърлото. Това е силата на същинската публицистика ", Мариела Драголова, шеф " Новини и настоящи излъчвания.

Пътуването на публицистите от Българска национална телевизия в Украйна минава и през региони, в които живее огромната българска общественост. Зрителите на Българска национална телевизия видяха и техните разкази за нестихващия спор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР