БНРВ полунощ Русия временно прекрати международните полети за извозване на

...
БНРВ полунощ Русия временно прекрати международните полети за извозване на
Коментари Харесай

Русия временно преустанови международните полети за извозване на руски граждани от чужбина

БНР

В среднощ Русия краткотрайно приключи интернационалните полети за транспортиране на съветски жители от чужбина. Това оповестиха от оперативния щаб при държавното управление за битка с ковид и прецизираха, че мярката цели да ограничи разпространяването на инфекцията на територията на страната.

Руските жители, които се намират в чужбина и желаят да се приберат би трябвало да попълнят формуляр в електронния портал за административни услуги. На основата на получените поръчки ще бъде проведено извозването им в Русия. Очаква се в понеделник да бъде оповестена подробна информация за графика на плануваните полети.

Гражданите ще получат финансова помощ за времето на наложително престояване в чужбина. Премиерът Михаил Мишустин заяви, че държавното управление е планувало за задачата 500 милиона рубли или шест и половина милиона $. По данни на съветското министерство на външните работи сега към 25 000 руснаци са декларирали предпочитание да се върнат от чужбина.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР