БНРснимка; БулфотоТрима българи, излежаващи присъди в затвор в Индонезия, бяха

...
БНРснимка; БулфотоТрима българи, излежаващи присъди в затвор в Индонезия, бяха
Коментари Харесай

Индонезия освободи трима българи, осъдени за скимиране на банкови карти

БНР

снимка; Булфото

Трима българи, излежаващи присъди в затвор в Индонезия, бяха освободени по-рано от плануваното, съобщи Българска телеграфна агенция като се базира на ДПА. 

Присъдите на българите бяха понижени с четири месеца и това разреши те да бъдат пуснати неотложно от пандиза на остров Ломбок. Българите са предадени на имиграционните управляващи за депортация.

Тримата бяха задържани през септември 2017 година за скимиране на банкови карти в курорта Джили Траванган на остров Ломбок. По време на следствието полицията разкрила, че мъжете са скимирали карти от доста банкомати из острова от 2016 година, което принудило притежавана от страната банка да покрие загубите на клиентите си, възлизащи на 3 милиарда рупии.

Тримата бяха наказани през март 2018 година, а присъдите им бяха съкратени като част от годишната стратегия за редуциране на затворническите санкции във връзка Деня на независимостта на Индонезия, празнуван през днешния ден, както и като премия за положително държание в пандиза.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР