БНРСнимка Булфото, архивЛудогорец прегази Локомотив (Пловдив) с 6:1 в среща

...
БНРСнимка Булфото, архивЛудогорец прегази Локомотив (Пловдив) с 6:1 в среща
Коментари Харесай

Лудогорец не прости на Локомотив

БНР

Снимка Булфото, списък

Лудогорец прегази Локомотив (Пловдив) с 6:1 в среща от 28-ия кръг на шампионата на страната и събра към този момент 68 точки, като няма загуба от началото на шампионата. Четири бразилски гола паднаха във вратата на носителите на Купата на страната, които се готвят за отбраната й в сряда, а два пъти се разписа Вандерсон.

Шампионите излязоха без огромната си звезда и водач Марселиньо, за който се появи информация, че няма да удължи контракта си и напуща клуба.

Въпреки отсъствието му, играчите на треньора Павел Върба започнаха доста интензивно и безусловно шокираха носителите на Купата на България, които в сряда ще пазят трофея си. Още във 2-ата минута Козмин Моци вкара с глава за 1:0 след прелестен пробив и центриране на Антон Недялков.

6 минути по-късно Каули изведе в кулоар Жоржиньо самичък против Пиргов, само че стражът се намеси и затвори вратата. В 14-ата минута стана 2:0 като попадението доста подсещаше първото, като единствено този път Икоко проби от дясно и центрира за Вандерсон, който направи 2:0.

В 24-ата минутааЧибота изведе Вандерсон зад отбраната самичък против Пиргов и той повиши елементарно на 3:0 от близка отдалеченост. В 35-ата минута Каули Оливейра вкара четвъртия гол, на който му оказа помощ двоен рикошет, макар че офанзивата и пасът на Вандерсон бяха за показ. В тези минути Локомотив опита няколко офанзиви, които обаче се разбиваха до наказателното поле.

Гостите направиха четири промени през второто полувреме, а в 67-ата минута Кенан Муслимович получи топката от Николай Николаев с малко шанс и по диагонала я вкара във вратата. Минута преди гола пък Карагарен опитва изстрел, само че топката не откри задачата.

В 74-ата минута Светослав Дяков пресече топката в центъра и я прати на ляво по фланга. Резервата Тауата, който играе едвам петия си мач, само че няма нито един цялостен подобен, подаде паралелно на Жоржиньо. Бразилецът легна на спринт, откакто Акиниеми не съумя да спре топката и с шпагат я вкара във вратата за петото си попадение през годината.

Три минути преди края на постоянното време първенците стигнаха до шести гол, като негов създател стана Чибота. Той получи топката от Тауата, който показва невероятна интензивност от ляво. Чибота отстрани елементарно младия Петров от гостите и забоде топката в горния ляв ъгъл на вратата на Пиргов.

Лудогорец - Локомотив (Пловдив) 6:1
1:0 Козмин Моци 2, 2:0 Вандерсон 14, 3:0 Вандерсон 24, 4:0 Каули Оливейра 35, 4:1 Кенан Муслимович 67, 5:1 Жоржиньо Интима 74, 6:1 Мавис Чибота 87

Лудогорец:  Владислав Стоянов, Антон Недялков (82- Станислав Манолев), Георги Терзиев, Абел Анисе (70- Светослав Дяков), Мавис Чибота, Жоржиньо Интима (78- Димо Бакалов), Жордан Икоко, Стефан Баджи, Козмин Моци, Вандерсон (70- Талеб Тауата), Каули Оливейра (82- Дан Битон)

Локомотив (Пловдив):  Илко Пиргов, Момчил Цветанов, Акинсола Акиниеми (84- Петър Петров), Лукас Масоеро (46- Йосип Томашевич), Милош Петрович (46- Диниш Алмейда), Петър Витанов (60- Парвиз Умербаев), Миховил Клапан, Николай Николаев, Давид Малонга, Кенан Муслимович, Момчил Цветанов, Лукас Салинас (60- Бирсен Карагарен)

Първенство на България, 28-ми кръг, първа шестица:

Славия - ЦСКА София  0:0

Лудогорец - Локомотив (Пловдив) 6:1

Берое - Левски -  уре от 21,00 ч. директно по " Хоризонт " и Радио Стара Загора

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ПЪРВАТА ШЕСТИЦА
1. Лудогорец  28  20  8  0  54:15  68 точки
2. ЦСКА София  28  14  10  4  44:20  52
3. Левски  27  14  8  5  46:22  50
4. Локомотив (Пловдив)  28  14  8  6  50:30  50
5. Славия  28  14  7  7  37:28  49
6. Берое  27  14  1  12  45:36  43

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР