БНР С второ внуче ще се сдобие съвсем скоро Аня Пенчева.

...
БНР
С второ внуче ще се сдобие съвсем скоро Аня Пенчева.
Коментари Харесай

Аня Пенчева чака второ внуче

 БНР С второ внуче ще се снабди напълно скоро Аня Пенчева. След като през предишния април щерка ѝ Петя Дикова роди наследник Александър от поета и коментатор в " На кафе “ Илиян Любомиров, в този момент щафетата в родителството поема нейният брат Ангел Караньотов.

Той е наследник на Аня Пенчева и втория ѝ брачен партньор Ивайло. В навечерието на най-светлите празници Ангел заяви, че с дългогодишната му другарка Ива ще стават родители на наследник с прочувствено обръщение в обществените мрежи.

" Тя е красива, тя е доста мощна, тя е леко дива, тя се опитомява мъчно, тя те прави същински благополучен, тя всява почит, тя от време на време е рискова, тя има няколко върха и няколко трофеи... а ТЯ ще бъде майка на сина ни. Коледа наближава, а чудесата с нея! “, написа синът на актрисата към фотография на приятелката си Ива, на която ясно се вижда бременното ѝ коремче.

Двамата са дружно от няколко години, а с изключение на любовта ги свързва и влечението към високите скорости. 25-годишният Ангел е измежду най-успешните състезатели по мотокрос, а 29-годишната му обичана и бъдеща майка Ива е известна като първата жена дрифтпилот в България. Освен това тя се състезава и в планински ралита, има лична фешън марка, а от време на време се изявява и като модел. Подобно на сестра си Петя, Ангел също няма формален брак с обичаната си, оповестява " Ретро ".

На този стадий и двамата считали, че сватбата не е най-важното нещо и може да изчака. За развъждането на сина си сигурно щели да разчитат на помощта на фамилията. Самата Аня Пенчева се потвърди като извънредно грижовна баба. Дори когато репетира интензивно в Народния спектакъл, почивките тя употребява, с цел да се радва на дребния Александър, който Петя и Илиян постоянно водят при нея. И този път тя ще сменя памперси на внук, а не на внучка, само че по какъв начин ще се споделя новият член на семейство и дали също ще носи нейната писмен знак в името си, към момента е фамилна загадка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР