БНР През тази и през следващата година ще се ремонтират над

...
БНР
През тази и през следващата година ще се ремонтират над
Коментари Харесай

От АПИ с подробности за ремонта на пътя Варна-Златни пясъци

БНР През тази и през идната година ще се ремонтират над 12 км от първокласния път I-9 Златни пясъци - Варна, оповестяват от АПИ. За възстановяване на сигурността и удобството при пътешестване ще бъде възобновена асфалтовата настилка в правите от км 86+000 до км 88+780 и от км 90+764 до км 100+200.
До 15 декември т. година, при положителни метеорологични условия, ще се правят строително-монтажни действия в сектора от кръстовището за Аладжа манастир до спирка "Миньор " във Варна /от км 90+764 до км 95+403/. Ремонтът се прави без прекъсване на придвижването. Работи се в платното за Златни пясъци, а директният трафик е трансфериран в двете посоки в платното за Варна. Местното придвижване се пропуща в двете посоки на пътен възел "Ален мак " и пътен възел "Слънчев ден ".

Предвидено е преасфалтиране на пътя, възстановяване на отводняването, възобновяване на хоризонталната маркировка, пътните знаци и други

Със стартирането на новия строителен сезон през 2018 година ще се ремонтират и секторите от пътя при Златни пясъци, в региона на к. к. "Св. Св. Константин и Елена ", както и платното в посока Варна от кръстовището за Аладжа манастир до спирка "Миньор ". Изпълнител на ремонтните действия е пътноподдържащото сдружение в област Варна - ДЗЗД "ПОНТ ", с което АПИ има 4-годишен контракт по Закон за обществените поръчки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР