БНРpixabay.comИспания залови около 30 тона хашиш, скрит в четири ветроходни

...
БНРpixabay.comИспания залови около 30 тона хашиш, скрит в четири ветроходни
Коментари Харесай

Българи са арестувани с 30 тона хашиш в Испания

БНР

pixabay.com

Испания залови към 30 тона хашиш, прикрит в четири ветроходни лодки. Това е най-големият удар на Мадрид против наркотрафика по море, оповестиха локалните управляващи, представени от Ройтерс.

Девет български и съветски жители са задържани  в акцията.

„ Нанесен е удар по логистичния потенциал на ръководителите на български незаконни организации, които се занимават с наркотрафик благодарение на развлекателни плавателни съдове, като е осуетено прокарването на нови направления или възползването от пандемията “, оповестиха в взаимно мнение полицията и данъчните управляващи.

По-рано тази година  4,6 тона хашиш бяха конфискувани  от две ветроходни лодки на същата незаконна група край Балеарските острови. 

От посолството на Русия оповестиха, че обясняват елементи към задържането на руснаци в границите на интервенция за битка с противозаконния трафик на опиати в Испания, съобщи ТАСС.

„ Посолството е наясно със обстановката със задържането от испанските способени органи на група лица, измежду които двама руснаци, обвързвано с наркотици…Изясняваме нужните елементи “, оповестиха от дипломатическото ведомство. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР