БНР От свой източник екипът на Plovdiv24.bg научи, че в едно

...
БНР
От свой източник екипът на Plovdiv24.bg научи, че в едно
Коментари Харесай

Затварят ли училищата? Разпитват родителите децата им имат ли компютри и интернет

 БНР От собствен източник екипът на Plovdiv24.bg научи, че в едно пловдивско учебно заведение на родителите били задавани забавни въпроси, а точно дали всеки възпитаник разполага с най-малко едно устройство - телефон, таблет, преносим компютър или компютър и дали има интернет.

1. Ученикът разполага ли с устройство - телефон, таблет, преносим компютър или компютър - ДА или НЕ

2. Има ли интернет - ДА или НЕ

Въпросната анкета измежду родителите на подрастващите е инициирана от шефа на образователното заведение. 

Подготвят ли се учебните заведения за отдалечено образование, е естественият въпрос, който зародил в главите на родителите. Разбира се, мненията са разнопосочни. Факт е обаче, че допреди COVID-19 да превземе света, те в никакъв случай не били разпитвани за компютри и интернет даже като помощно средство в домашна среда.

Някои родители поясняват тези два въпроса като сигурен знак, че във всеки един миг се чака децата да преминат към отдалечено образование, защото случаите на ковид по учебните заведения в Пловдив и страната стремглаво нарастват.

На конференция преди няколко часа просветителният министър категорично акцентира, и прекосяване в отдалечена форма. Дали тази мярка няма да се окаже наложителна в актуалната епидемиологична конюнктура в България обаче занапред следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР