БНР Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:виж ощеНамерете бивши

...
БНР
Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

В МУ-Варна ще бъдат връчени грамоти на Спешните медици, с които се гордеем

БНР Бивши и сегашни студенти от
МУ " Проф.д-р Параскев Стоянов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Официална гала за връчване на грамоти от самодейността " Спешните медици, с които се гордеем “ ще се състои от 11.00 часа на 17 юли в Медицински университет - Варна " Проф. Параскев Стоянов “. Това оповестиха от пресцентъра на учерното заведение.

Пациентски организации " Заедно с теб “ връчва грамоти на достойните незабавни медици от Варна и от цялата страна, с които се гордеем. " Сдружение за развиване на българското опазване на здравето “ с ръководител Ваня Добрева поддържа самодейността във Варна. На церемонията са поканени да участват проф. Анелия Клисарова, член на Комисия по опазване на здравето към 44 Народно заседание и зам.-председателят на Народното събрание Нигяр Джафер, която е и някогашен незабавен доктор. Специална грамота " Отговорно образование “ ще получи Медицинският университет " Проф. Параскев Стоянов “ Варна.

В категорията за незабавен доктор с принос в донорството и трансплантациите номиниране проф. Вилиян Платиканов – районен координатор по донорство и началник на Клиника по анестезиология и интензивно лекуване в УМБАЛ " Св. Марина “ – Варна. За незабавен доктор с предопределение номинацията е за доктор Станислав Морфов от Центъра за незабавна здравна помощ. В категорията " Спешен доктор “ препоръчаните за грамота са доктор Шабан, доктор Десислава Кателиева и доктор Елена Шейтанова. Номинираните за незабавен медицински експерт и незабавен реанимационен екип са здравната сестра Неджмие Ибрахимова – Исмайлова, както и доктор Пенка Чалъкова, мед. фелдшер Димитър Лефтеров и водачът Росен Люцканов от Спешния център в града. За доктор с принос в стандартизацията на незабавната медицина е номиниран проф. Стоян Миланов, учител в МУ - Варна, а за лекар-доайен в незабавната медицина – проф. Милан Миланов с принос за въвеждането и развиването на специалността незабавна медицина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР