БНР/pixabay.comВъв Великобритания организаторите на голямо нелегално събиране на хора -

...
БНР/pixabay.comВъв Великобритания организаторите на голямо нелегално събиране на хора -
Коментари Харесай

Първа глоба от 10 000 паунда за нелегално събиране на повече хора

БНР

/pixabay.com

Във Англия уредниците на огромно незаконно събиране на хора - към 3 000 души, бяха санкционирани 10 000 паунда в сходство с новите ограничения против нарушителите на политиката на управляващите в битката против ковид.

В петък влезе в действие решението на държавното управление за санкция в размер на 10 000 паунда за уредниците на всяко нелегално събиране на доста хора на едно място поради зачестилите нарушавания на наредбите за ограничение на разпространяването на заразяванията с Covid-19.

Снощи в Южен Уелс двама души станаха първите попаднали под ударите на новата законова мярка. Полицията дефинира като изцяло безконтролно държанието на уредниците и  към 3-те хиляди участници в гръмък ваучър в провинцията, на ръба на националния парк „ Брекън Бийкън “.

Двама души пък бяха задържани в Лондон за неспазване на обществената отдалеченост на друго огромно събиране - антираристки митинг, който като цяло мина спокойно. Участие в него взеха към 400 души.

Един от уредниците - писателят Антъни Спенсър, съпостави битката против систематичния расизъм с „ изтощително гребане от едната до другата страна на Атлантическия океан “.
„ Защитаваме всички останало. Защитаваме кучетата, орлите, статуите. Нека въпреки всичко да защитим чернокожите хора “, добави Спенсър.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР