БНР кани за втора поредна година на Радио парк фест

...
БНР кани за втора поредна година на Радио парк фест
Коментари Харесай

Радио парк фест се завръща на Голямата поляна в Южния парк на 15, 16 и 17 юни

БНР кани за втора поредна година на Радио парк фест в Южния парк.  На 15, 16 и 17 юни на Голямата поляна ще посрещнем лятото с едни от най-хубавите поп, рок, джаз и хип-хоп реализатори. Столичната община е сътрудник на фестивала, който е част от културния календар на София. Кристина Белчева разяснява:
" Радио парк фест – това дава обещание празник, дава обещание развлечение, положително въодушевление. Мястото е уместно - Южния парк - може би най-подходящото за такова събитие. Времето – също. Участниците са прелестни, уредниците – блестящи, потвърдени и гаранция за стойност и качество ".

Директорът на Радио София Светослав Костов разяснява включените събития в програмата на Радио парк фест:

„ Ще има много просветителни детайли, за което ще ни оказват помощ сътрудниците от Музикалната къща на БНР. Ще има и много спортни интензивности. Отново сме се подготвили за най-малките и техните родители с разнообразни спортни игри, които ще са в неделя сутринта. Музикантите ще показват инструментите си в събота. Ще мини шампионат по джаги. Семействата и децата ще имат опция да разпъват най-бързо палатка, да я сгъват, да я употребяват по предопределение ".

Сред участниците в програмата е инди рок групата Dead Man " s Hat и Ража, която е родена в Кувейт, и DJ Мартен. Групата приготвя дебютния си албум и ще показа всички свои авторски песни на феста.

Ръководителят на Биг бенда на Радиото Антони Дончев заключи:

" Този концерт със Влатко Стефановски ще е нашият трети за един сезон. Мисля, че няма подозрение, че музиката е най-комуникативният, най-универсалният и най-хубавият метод за другарство сред хората, който ще ни научи по какъв начин да станем още повече хора. Единствената причина за всички наши концерти, които имат триумф, е качествената, вълнуваща, същинска, дълбока музика, която кара хората да съпреживеят нещо “. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР