BNews разполага с ексклузивни снимки, изпратени от наш читател, на

...
BNews разполага с ексклузивни снимки, изпратени от наш читател, на
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ! Ето го палата за милиони на бияча Стъки - по известен като мъжа на Юлияна Дончева! Откъде пари за този замък?


BNews разполага с извънредни фотоси, изпратени от наш четец, на скъпия дворец на Станислав Недков - Стъки, против който сега се води досъдебно произвеждане за злополука в нетрезво положение или след приема на наркотични субстанции, при която е породена телесна щета на едно или повече лица, както гласят текстовете от Наказателния кодекс, по които се води следствието.

Пред лъскавия палат биячът от ГЕРБ е паркирал първокласното возило, с което потроши патрулка и рани двама служители на реда, единият от които лежа в болница. Колата е покрита с някакво парче плат, с цел да не се виждат зулумите от конфликта, който стана на 29 април т.г.

Прокуратурата образува досъдебно произвеждане по член 343, алинея 3, прочие 2, вр. член 342, алинея 1 Наказателен кодекс. Въпреки публикуваната тогава информация, че биячът не бил зад кормилото пийнал, ето какво гласи тъкмо текстът от Наказателния кодекс, по който се води следствието:

Чл. 343. (Попр. - Дъждовни води, бр. 29 от 1968 година, изм. - Дъждовни води, бр. 95 от 1975 година, изм. - Дъждовни води, бр. 54 от 1978 година, изм. - Дъждовни води, бр. (3) (Доп. - Дъждовни води, бр. 21 от 2000 година, предходна алинея 2 - Дъждовни води, бр. 92 от 2002 година, изм. - Дъждовни води, бр. 75 от 2006 година, в действие от 13.10.2006 година, доп. - Дъждовни води, бр. 60 от 2012 година, в действие от 08.09.2012 г.) Ако действието е осъществено в пияно положение или след приложимост на наркотични субстанции или техни аналози или от него е настъпила телесна щета или гибел на повече от едно лице, или деецът е избягал от местопроизшествието, или е управлявал, без да има нужната дееспособност, или на пешеходна пътека наказването е

: а) (изм. - Дъждовни води, бр. 60 от 2012 година, в действие от 08.09.2012 година, изм. - Дъждовни води, бр. 74 от 2015 г.) при тежка или междинна телесна щета - отнемане от независимост от една до шест години, а в изключително тежки случаи - отнемане от независимост от две до 10 години;

б) (изм. - Дъждовни води, бр. 74 от 2015 г.) при гибел - отнемане от независимост от три до петнадесет години, а в изключително тежки случаи - отнемане от независимост от пет до двадесет години.

Палатът, пред който е паркирана колата на Станислав Недков е очевидно първокласен и прекомерно безценен, най-малко за милион лв.. Публичната информация води към неналичието на приходи от страна на Стъки, очевидно брачната половинка му Юлияна е главният източник на приходи в фамилията. Което обаче навежда незабавно на въпроса: в случай че парите не са от джоба на някогашната депутатка, кой и какви налози внася в държавната хазна за луксозния и разточителен живот, който води фамилията?

Да не пропуснем и обстоятелството, че Българската федерация по ММА и нейният президент Станислав Недков – Стъки за поредна година ще бъдат обилно финансирани от страната. Официална информация, изнесена от министъра на спорта Красен Кралев, гласи, че ще получат сумата от 160 000 лева, което е с 40 000 лева повече от разходените за 2017-а година (120 000 лева.)

Няма никаква отчетност на изразходените средства, даже на никое място не може да се видя статистика на извършените и финансирани от Федерацията досега надпревари, разясняват известни лица от бойните среди. По думите им Станислав Недков – Стъки профуква парите на Федерацията за себе си като разчита на чадъра, който страната в лицето Красен Кралев и премиера Бойко Борисов, са разпънали над него.

Справка на BNews в Търговския указател откри, че Недков е съучастник във компания „ СГ фактори “ дружно с годеника на русата Златка - Георги Валентинов. Седалището на компанията съответствува с адреса, на който живее Недков в Панчерево.

Наскоро двамата с Георги Валентинов отвориха в Студентски град “Сандвичарница за шампиони”, което съставлява елементарен кебапчийница. Интересно по какъв начин с сходен бизнес се купува подобен дворец, в който биячът и екс депутатката живуркат?














Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР