БНБ уверява, че доставената хартия за машините за предстоящите парламентарни

...
БНБ уверява, че доставената хартия за машините за предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

БНБ: Доставената хартия за изборите отговаря на изискванията на ЦИК

Българска народна банка твърди, че доставената хартия за машините за идните парламентарни избори дават отговор на условията на ЦИК . Това оповестиха от Българска народна банка.

Печатницата на банката е изпълнила правилно отговорностите си по доставката на профилираната хартия за бюлетините от машинно гласоподаване.

От Българска народна банка акцентират, че прецизно са се придържали към условията на ЦИК и производителя на машините " Смартматик Интернешънъл холдинг Б.В. ". Параметрите на профилираната хартия за машинно гласоподаване се показват и във всяка социална поръчка за избори в Република България.

Мостри от доставената хартия са предоставени на ЦИК преди сключване на контракт за осъществяване на публичната поръчка, съпроводени със документ на производителя и с протокол от изпитване в самостоятелна акредитирана лаборатория.

Избраната компания за доставка на профилираната хартия за машинно гласоподаване е MITSUBISHI HITEC PAPER EUROPE.  Хартията е изпитана в самостоятелна акредитирана лаборатория. Резултатите досега демонстрират, че хартията дава отговор на изискваните механически характерности, допълват от Българска народна банка.
 С друга хартия за машините ЦИК и властта се надяват на почтени избори
С друга хартия за машините ЦИК и властта се надяват на почтени избори

МЕУ предлага ограничения за машинното гласуване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР