BNB Chain обяви партньорство с отдела за рисков капитал на

...
BNB Chain обяви партньорство с отдела за рисков капитал на
Коментари Харесай

Binance с нова инциатива за развитието на Web3 проектите

BNB Chain разгласи партньорство с отдела за рисков капитал на Binance за въвеждане на инкубационен алианс, ориентиран към поощряване на Web3 планове в ранен стадий.

На 13 юни блокчейн мрежата показа новата си самодейност, създадена в съдействие с Binance Labs, която има за цел да поддържа нововъзникващи блокчейн предприятия. BNB Incubation Alliance (BIA) ще обезпечи 10-седмична ускорителна стратегия, пригодена за създатели и разработчици:

  • Грантове и вложения: Финансова поддръжка от BNB веригата и евентуални вложения от Binance Labs.
  • Стартъп услуга: Достъп до безвъзмездни услуги на стойност до $300,000, в това число поддръжка на сигурността и инфраструктурата.

BNB Chain ще избере участниците за BIA посредством поредност от световни събития. В съдействие с компании за рисков капитал, инкубатори и общности на разработчици тези събития ще се организират по целия свят, с цел да се разпознават обещаващи планове.

Акцентът ще бъде подложен върху блокчейн инициативи в ранен стадий на развиване, както преди, по този начин и след стартирането им.

Жури, формирано от представители на сътрудниците от BNB Chain и съорганизаторите, ще прави оценка плановете и ще връчва награди на спечелилите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР