BMW вече е в редиците на Porsche и Ferrari, като

...
BMW вече е в редиците на Porsche и Ferrari, като
Коментари Харесай

Колелата с централно заключване на BMW на стойност $13 000 не идват с инструменти, не се продават в САЩ

BMW към този момент е в редиците на Porsche и Ferrari, като предлага въодушевени от моторните спортове колела с централно заключване за някои от своите М коли. Ако сте горделив притежател на BMW M2, M3 или M4, можете да поръчате нови джанти с централно заключване от каталога на M Performance Parts и да се почувствате малко по-спокойни на пистата. Има обаче една измама. Е, в действителност са две.

Колкото и да е хубаво, че BMW предлага централни шкафчета за колите си, на нас, американците, не ни е разрешено да ги имаме, най-малко не още. Представител на BMW Съединени американски щати сподели пред The ​​Drive, че колелата с централно заключване не се оферират на пазара в Съединените щати сега. Въпреки че те може да са налични в бъдеще, сега няма информация, че клиентите в Съединени американски щати могат да ги поръчат. Като се има поради, че Porsche предлага на клиентите в Съединени американски щати колела с централно заключване на своите модели 911 GT3 и GT2, извънредно е BMW да ги изключи.

Другата измама е, че европейските клиенти, които ги поръчват, също ще бъдат на куката за инструментите, нужни за отстраняването им, защото те не са включени в самите колела. При колелото с централно заключване има единствено една, доста огромна издаденост, която държи колелото върху главината и е доста по-голяма от типичната издаденост за колело, което значи, че се нуждае от характерно гнездо.

Когато поръчайте Porsche 911 GT3 с колела с централно заключване, този поръчков контакт идва с колата, в малко кубче в багажника. Не е по този начин за колелата на BMW, защото гнездото се продава настрана на цена, която компанията към момента не е разкрила. Това значи, че клиентите или ще би трябвало да платят в допълнение за гнездото, в допълнение към 12 000 евро (13 133 долара), които съгласно известията костват колелата, или ще бъдат принудени да накарат дилър да се занимава с премахването на колелата. Като се има поради, че доста купувачи ще употребяват тези колела на пистата и може да се наложи да сменят настройките в придвижване, това наподобява изключително нищожно от BMW.

В допълнение към профилирания гнездо, притежателите ще би трябвало да закупят или множител на въртящия миг или огромен гъз, с цел да извадите този контакт. Това важи и за джантите на Porsche. Ще е нужен тежък динамометричен ключ, с цел да затегнете централната издаденост, защото BMW твърди, че изисква 685 lb-ft въртящ миг (930 Nm).

За какъв брой BMW таксува тези колела, гнездото би трябвало да е безусловно включено. По дяволите, за повече от $13 000 те би трябвало да идват с динамометричен ключ и пожизнен абонамент за разтривки на горната част на тялото, с цел да облекчат болката от нуждата да въртят 685 lb-ft. От друга страна, това е BMW, за което приказваме. Има ли изненада?

Имате ли препоръки? Изпратете ги на [email protected]

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР