BMW разпространи първите подробности за първото по рода си изцяло електрическо пазарно

...
BMW разпространи първите подробности за
първото по рода си изцяло електрическо
пазарно
Коментари Харесай

286 конски сили и задно задвижване за електромобила BMW iX3

BMW популяризира първите детайлности за първото по рода си напълно електрическо пазарно предложение iX3, което чакаме да бъде стартирано на пазара преди края на тази година.

BMW iX3, което уголемява модификационната гама на X3 до пионерни равнища с бензинови, дизелови, хибридни и напълно електрически версии, е оборудвано с петата генерация на електрическата BMW eDrive технология.

Батерията на електрообила е с капацитет от 80 kWh, което дава опция на бъдещите му притежатели да разчитат на свободен пробег от до 460 километра. Новоразработеният електромотор е с мощност от 286 конски сили и обещава въртящ миг от 400 Нм. С негова помощ, автомобилът е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 6.8 секунди, а максималната скорост на придвижване е електронно ограничена на 180 км/ч.



Електрическата задвижваща система на BMW iX3, която включва задвижване на задните колела на колата, предлага избор между три режима на регенериране на спирачната енергия и онази която другояче би се загубила при придвижване по инерция.

По отношение на зареждането на батерията на BMW iX3, от компанията разясняват, че бордовата апаратура позволява употребата на система за бързо зареждане с до 150 kW. При съществуване на такава, презареждането от 0 до 80% е постижимо за 34 минути, а 10 минути зареждане гарантират 100 километра пробег.

В оборудването на BMW iX3 са включени иновативни, аеродинамично оптимизирани , луксозен кожен салон, тризонален климатик, диодно изпълнение на осветителната система, панорамен стъклен таван и други.

Вместимостта на товарното поделение на електромобила е 510 литра, само че свободният обем може да бъде повишен до 1560 литра след сгъването на задните облегалки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР