BMW представи специална версия на флагмана си от 7-та серия,

...
BMW представи специална версия на флагмана си от 7-та серия,
Коментари Харесай

BMW пуска луксозна 7-серия за 400 000 долара

BMW показа специфична версия на флагмана си от 7-та серия, наречена Shining Shadow Special Edition, която се трансформира в една от най-луксозните модификации на модела от актуалното потомство. Премиерата на автомобила се състоя на автомобилното ревю в Шанхай.

Седанът е получи неповторима двуцветна багра: горната част на автомобила е боядисана в сребрист колорит, до момента в който долната част на каросерията е покрита с пурпурен цвят. Баварците означиха, че целият развой на боядисване на автомобила лишава от шест до седем дни.

Интериорът е облицован с пепеляво бяла кожа с диамантени шевове и лакирана дървена обшивка. Седалките са електрически регулируеми и имат функционалност за масаж, а предните седалки са оборудвани с спомагателни мултимедийни таблети за пасажерите от задния ред.

 BMW пуска първокласна 7-серия за 400 000 $

BMW 7-Series Shining Shadow Special Edition е оборудван с 6,0-литров V12 мотор, разрастващ 585 к.с. и 850 Нм въртящ миг. Седанът е кадърен да форсира от нула до 100 км/ч за 3,8 секунди, а оптималната му скорост е наложително лимитирана до 250 км в час.

Специалното издание BMW 7-Series Shining Shadow ще бъде пуснато в стеснен брой от 25 екземпляра, като всички те ще се продават в Китай. Цената на колата ще бъде 2,6 милиона юана (около 400 хиляди долара).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР