BMW официално представи прототипа Concept X7 iPerformance, който е призван

...
BMW официално представи прототипа Concept X7 iPerformance, който е призван
Коментари Харесай

Така изглежда големият кросоувър BMW X7

BMW публично показа прототипа Concept X7 iPerformance, който е предназначен да бъде най-големият кросоувър в тази съвременна линия на баварската марка. Официалната премиера на всъдехода ще се състои на автомобилното ревю във Франкфурт след седмица.

Габаритната дължина на новата машина ще бъде 5020 мм, ширината - 2020 мм, а височината — 1800 миллиметров. По този метод Concept X7 iPerformance ще бъде с 113 мм, 82 мм и 37 мм надлежно по дълъг, по необятен и по-висок от третото потомство на BMW X5. Колесната база е 3010 мм - със 76 мм по-голяма от тази на X5.

Дизайнът на новия модел припомня на X5. Въпреки това X7 ще бъде осезаемо по-голям и ще получи три реда седалки.

 Снимка 311479
Източник:

Според предварителната информация BMW X7 ще бъде още по-луксозен даже от флагманския седан Серия 7. Например, ще се предлага вид с четири самостоятелни седалки на два реда, всяка от които ще бъде оборудвана с вентилационни и масажни системи.

 Снимка 311477
Източник:

Седемместният кросоувър ще бъде издигнат върху модулната архитектура CLAR, която дебютира при новото потомство на лимузината Серия 7. Със същия модел кросоувърът BMW ще показа главните дизелови и бензинови елементи, в това число най-мощния V12 мотор, както и хибридната задвижваща система.

Концептът на кросоувъра е оборудван с модул с водородно задвижване. Мощността му е 245 конски сили. В същото време самостоятелният пробег с едно зареждане с водород доближава 500 километра.

 Снимка 311476
Източник:

Най-вероятно тази версия на автомобила се преглежда единствено като опит, а бъдещият X7 ще получи единствено обичайни елементи.

Дебютът на серийната версия ще се състои през идната година.

Освен това на автомобилното ревю във Франкфурт се чака премиерата на електрическата версия на седана от Серия 3. Този модел може да се конкурира с най-достъпния електромобил на компанията Tesla Motors - Model 3.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР