BMW може съвсем скоро да обяви пенсионирането“ на един от

...
BMW може съвсем скоро да обяви пенсионирането“ на един от
Коментари Харесай

BMW се отказва от популярен модел?

BMW може напълно скоро да разгласи „ пенсионирането “ на един от известните си кросоувъри или най-малко по този начин сочат данни на консуматор с прякора @ynguldyn, който се подвизава във форума Bimmer Post. През годините той се е потвърдил със шерването на вътрешна информация за бъдещи модели и неналичието им в гамата на BMW.



Сега той твърди, че X4 е на път да бъде отстранено от портфолиото на немската компания при представянето на ново потомство на Х3. Купеобразният SUV даже получил кодово наименование G46 за идващото си потомство, само че то наподобява няма да влезе в приложимост. Разбира се, новината не е доказана от BMW и все още остава единствено слух, който с времето ще забележим дали ще се удостовери.



Допълнителна информация сочи, че компанията възнамерява да показа нов кросоувър iX4, който на процедура ще попълни дупката, която ще се образува. Наличието на буквата “I ” приказва за електрическа мощ, а бъдещият модел евентуално ще бъде основан на новата платформа на BMW – Neue Klasse и също по този начин ще употребява нови акумулатори от шесто потомство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР