BMW 4 Series Gran Coupe бе представено за първи път

...
BMW 4 Series Gran Coupe бе представено за първи път
Коментари Харесай

Новото BMW 4 Series Gran Coupe дебютира с познат дизайн и по-големи размери


BMW 4 Series Gran Coupe бе показано за първи път през 2014 година, като модел който комбинира практичността на четиривратата 3 Series и купеобразния дизайн на 4 Series. Ето, че седем години по-късно, марката показва и второ потомство на модела, което е пораснало на размери и предстоящо идва с малко по-различен дизайн.



Формите са идентични с тези на електрическото BMW i4, като в предната част можем да разпознаваем огромните „ бъбреци “, взети непосредствено от двувратата 4 Series. Също по този начин виждаме и новите дръжки на вратите, които дебютираха с представянето на i4.



Както споменахме, Gran Coupe-то е пораснало и на размери, то е с 15см по-дълго от предшественика си, над 2см по-широко и над 5см по-високо, а междуосието е увеличено с 4.5см.



Интериорът е добре прочут от настоящата 3 Series и 4 Series, като разполага с два екрана и разнообразни варианти за материали и разцветки по таблото и седалките. Стандартно или като алтернатива могат да бъдат поръчани редица асистиращи системи като деен круиз надзор, система за следене на лентите, система срещу удар начело и откъм гърба и други.



На разположение на клиентите ще има три бензинови и два дизелови елемента, чиято мощ варира сред 184 и 374 конски сили и надлежно задно или xDrive задвижване. Всеки един от тях идва общоприетоо с автоматизирана трансмисия с 8 предавки. Очаква се моделът да се появи напълно скоро в представителствата на марката, като цената му ще претърпи леко покачване спрямо тази на двувратата 4 Series.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР