BMW 3er E30 е един от най-популярните модели на своето

...
BMW 3er E30 е един от най-популярните модели на своето
Коментари Харесай

Странно ремарке направено от BMW впечатли германската полиция

BMW 3er E30 е един от най-популярните модели на своето време, само че в днешни дни непокътнати екземпляри от това потомство са не толкоз постоянно срещана панорама и биват оценени от запалянковците. Точният автомобил който ще ви покажем през днешния ден е оценен даже от немската полиция, която разгласява фотография на колата и нейното ремарке в своята Фейсбук страница.

Властите в град Хаген виждат собственоръчно направеното ремарке на един от своите пунктове и стопират автомобила за инспекция. След къса информация и инспекция на Е30-ката и ремаркето от същия модел се оказва, че всичко е законно и наред. От полицията споделят, че такова нещо не се вижда всеки ден и споделят фотографията като желаят безвредно и радостно пътешестване на водача.



От споделеният кадър се вижда, че ремаркето е направено от задната част на две BMW-та Е30 комби, какъвто в действителност е и теглещият автомобил, като притежателят даже е сложил идентични джанти BBS на колата и ремаркето. Единствената разлика, която откриваме е в броните, които евентуално са част от последващите проекти за колата и ремаркето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР