БМВ с чужд регистрационен номер разпали страстите в мрежата, видя

...
БМВ с чужд регистрационен номер разпали страстите в мрежата, видя
Коментари Харесай

БМВ с чужд номер вбеси нашенци на АМ Тракия: Пълна простотия!

БМВ с непознат регистрационен номер разпали пристрастеностите в мрежата, видя Sofia24.bg . Ето за какво:

" Хората в този задграничен автомобил не стопираха да изхвърлят боклуците си през цялото запушване по автомагистралата посока София-Бургас. Без никакъв позор се изхвърляше всевъзможен отпадък.. салфетки, опаковки от вафли, кутии от цигари и какво ли още не ", написа свидетел във Facebook.

" И аз, когато съм се прибирала от Австрия, виждам по какъв начин шофьорите започват да изхвърлят отпадъци щом влезнат в Сърбия, след това и в България. Но какво да се направи. В случай, че се обади на 112 ще помислят, че нещо не й е наред. Защото такава е практиката, да се звъни на 112 по други мотиви. Ако го покаже на полицията, нали някой не си мисли, че ще хукнат да гонят тази кола. И това е крайният резултат. Ние като общество се променяме и желаеме да пазим чиста страната, само че институциите и контрола на спазването на законите от тях още не са се трансформирали за жалост ", написа жена под обявата.

" Хвърлят, тъй като знаят, че тук в България няма кой да ги санкции. И на 112 да се обадиш няма да ти извърнат внимание.... ", гласи различен коментар.

" Това, че са с непознати номера, не значи че са и непознати жители, това са просто селяни от България, които работят на открито!!! ", възмущава се мъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР