BMAX MaxPad I10 Pro осигурява достъпно забавление с видео, игри

...
Коментари Харесай

BMAX MaxPad I10 Pro – страхотен бюджетен таблет


BMAX MaxPad I10 Pro обезпечава налично развлечение с видео, игри и сърфиране в мрежата

Таблетите, които се появиха на пазара, с цел да заемат нишата сред смарт телефоните и преносимите компютри, в последна сметка реализираха задачата си. Въпреки известни лъкатушения, в този момент този артикул има своето ясно място в цифровото ни всекидневие. Таблетите пораснаха до оптималния си размер и оферират улеснение, което нито смарт телефонът, нито преносимият компютър могат да ни дадат – с огромния си екран те са по-подходящи от телефоните за видео, игри и сърфиране в интернет и в същото време са по-леки и по-тънки от портативните компютри, с цел да се усещаме удобно с тях на дивана.

Един страховит бюджетен таблет е, предлаган сега на цена от единствено €107,95 с ваучър за отстъпка 6VQKD6QP в световния онлайн магазин Geekbuying, освен това с безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни. Ако търсите налично устройство за цифрово забавление, този модел безспорно е подобаващ избор, поради доста положителните характерности и отличната си цена.

BMAX MaxPad I10 Pro разполага с удобен 10,1-инчов екран с резолюция Full HD 1920×1080 пиксела

Накратко, имаме огромен 10,1-инчов IPS FHD екран, задоволителен размер памет за гладка работа на приложенията – 4GB RAM и 64GB място за предпазване, продуктивен 12-нанометров чип UNISOC Tiger T310 CPU с четири ядра и одобрена операционна система Android 11. И нещо изключително значимо – налични са слотове за сим карти с поддръжка на 4G LTE, т.е. можете да употребявате таблета за диалози и данни през клетъчната мрежа, а освен през Wi-Fi. Добавяме две камери – предна 2.0MP и задна 5.0MP – и мощна батерия 6000 mАh.

Дизайн

наподобява хубав и съвременен, с корпус от сива железна сплав на гърба и тънка железна рамка, с дебелина под 9 мм и тегло към 400 грама. От лявата страна се намират бутон за зареждане, отворче за нулиране, бутоните за мощ на звука,
слот за две сим карти или за сим карта и micro SD памет, порт USB-C за зареждане и микрофон. Дясната страна е свободна. Отдолу са двата високоговорителя, а в горния ляв ъгъл е общоприетият 3,5-мм аудио жак.

IPS дисплеят демонстрира ярки цветове и поддържа 10-точков сензорен надзор

Екран

10,1-инчовият сензорен IPS екран с резолюция FHD 1920х1200 пиксела предлага задоволително огромна повърхност, ярки цветове, 2.5D извивка и тънки рамки за пълноценно преживяване. Дисплеят на BMAX MaxPad I10 Pro безспорно е най-хубавият, който можете да получите за таблет в този ценови клас, има и отбрана от синя светлина.

Процесор

Със актуалния си 12-нм чипсет, предлага отлична продуктивност за главните и развлекателни приложения, като сърфиране в интернет и обществени мрежи, гледане на филми и видео YouTube, четене на вести и електронни книги, за игри. Чипът Unisoc T310 е четириядрен – 1x Cortex-A75 2.0GHz и 3x Cortex-A55 1,8GHz. Графичният блок IMG PowerVR GE8300 се оправя относително добре с игрите при ниски до междинни настройки.

Таблетът BMAX MaxPad I10 Pro обезпечава налично развлечение с видео, игри и сърфиране в мрежата

П амет

разполага с 4GB RAM, което е повече от задоволително за дилемите, които можете да изпълнявате с таблет. Повечето от обичаните ви приложения ще работят бързо. Наличните 64GB непрекъсната памет от вид eMMC са задоволителни за инсталиране на всяко приложение, от което се нуждаете. Нещо повече, имате разполагаем и micro SD
слот за разширение на паметта с карти до 128GB.

Камери

Таблетите не се славят с напреднали фотографски благоприятни условия като смарт телефоните, само че въпреки всичко оферират базови варианти за видеоразговори и непретенциозни фотоси. Разглежданият модел има 2.0MP предна камера за 720p видеоразговори и селфита и съществена 5MP на гърба за фотоси, когато се наложи. С две думи, вариантите тук са минимални, както и при множеството други таблети.

Наред с Wi-Fi, Bluetooth и 4G връзки, таблетът поддържа GPS навигация

Свързаност

За разлика от фотографията, във връзка с свързаността,  е решителен. Моделът поддържа двулентови Wi-Fi връзки 2,4GHz/5GHz за достъп до интернет, безжични Bluetooth 5.0 връзки и известните протоколи за навигация. Но още по-интересно е съществуването на 4G LTE модем за телефонни диалози и достъп до интернет през клетъчна мрежа. Това е значимо преимущество на MaxPad I10 Pro, защото не всички таблети оферират сходна опция.

Батерия

Вградената 6000 mAh Li-Po батерия обезпечава 6-7 часа непрестанно потребление на таблета за сърфиране в интернет, видео в YouTube и другарство в обществени мрежи. Времето за игри разбираемо ще бъде по-малко. Зареждането става комфортно през реверсивен Type-C порт, само че устройството не поддържа бързо зареждане.

BMAX MaxPad I10 Pro има всички нужни портове и интерфейси за пълноценно потребление

Софтуер

BMAX MaxPad I10 Pro работи с операционна система Android 11, която не е най-новата, само че е задоволително съвременна, с интелигентни усъвършенствания, контроли за навигация с жестове, тъмна тематика, режим на четене и всички услуги на Гугъл. Няма подозрение, ще получите безпрепятствено, персонализирано преживяване с таблета.

Наличност и цена

Ако този бюджетен таблет ви подхожда, можете да го купите тук:  – на цена от единствено €107,95 в този момент, с ваучър за отстъпка 6VQKD6QP в световния онлайн магазин Geekbuying. Доставката е безвъзмездна от европейски склад в границите на няколко работни дни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР