BMAX MaxPad I10 Pro е изключително достъпно устройство за забавление

...
BMAX MaxPad I10 Pro е изключително достъпно устройство за забавление
Коментари Харесай

BMAX MaxPad I10 Pro – прекрасен таблет за 90 евро


BMAX MaxPad I10 Pro е извънредно налично устройство за развлечение и работа

Добрите, функционални таблети са по-достъпни от всеки път. Можете да се сдобиете с отлично устройство за развлечение и работа за двуцифрена сума в евро, или по-евтино в сравнение с един бюджетен смарт телефон.

Моделът, който представяме през днешния ден,, има отлични за цената си характерности – огромен 10,1-инчов екран, доста памет, бърз процесор, 4G/LTE модем и настояща операционна система, като на процедура обезпечава пълноценно развлечение с видео, игри и сърфиране в мрежата. Този таблет се предлага сега единствено за €90 след ваучър за отстъпка NNNAFKING04 в световния онлайн магазин Geekbuying.

Екранът на BMAX MaxPad I10 Pro предлага стремежи комфорт за всеки консуматор

Моделът разчита на чипсет UNISOC Tiger T310 с четириядрен процесор. CPU-то има два клъстера – едно ядро ARM Cortex-A75 на 2,0 GHz и три ядра ARM Cortex-A55 на 1,8 GHz. За графиката дава отговор IMG 8300 GPU. Процесорът е допълнен от 4GB RAM и 64GB ROM, с опция за уголемение с microSD карти памет.

С сходна настройка, ще предложи на своите притежатели доста добра продуктивност, с плавна графика, за всички нормални приложения – видео от YouTube, филми, сърфиране в уеб, а също за видеоконференции и настоятелен приложения.

BMAX MaxPad I10 Pro като инструмент за навигация в автомобила

Именно за задачите на видеоконференциите е планувана предната уеб камера 2MP, наред с главната камера на гърба на устройството, която е с резолюция 5MP. Нещо повече, разполага с вграден 4G/LTE модем и два слота за сим карти (единият служи и за карти памет), тъй че можете да го ползвате на всички места, където мобилната мрежа на вашия оператор има покритие.

Вграденият 4G модем дава спомагателна независимост за връзки – не сте лимитирани единствено до Wi-Fi връзките. Разбира се, те за желани, когато са налични. Таблетът поддържа двулентов Wi-Fi – 2,4 GHz при потребност от по-добра връзка, когато има трудности, и 5,0 GHz за по-бързи връзки, когато сте покрай точката за достъп, а също безжични Bluetooth 5.0 връзки.

BMAX MaxPad I10 Pro е тъничък и относително лек, с всички нужни портове и интерфейси

Ключов за усещането на всеки таблет е дисплеят. При той е отличен – огромен IPS панел с диагонал 10,1 инча и висока резолюция Full HD 1920×1200 пиксела. Като консуматор на този таблет ще се наслаждавате на комфорта на огромния екран с висок контрастност и хубави цветове.

Таблетът е екипиран и с значимата за навигиране GPS функционалност, а батерията с потенциал 6000 мАч обезпечава дълги часове самостоятелна работа. Зареждането на батерията става през реверсивен USB Type C порт. Налични са още представители и микрофон, както и общоприет 3,5-мм излаз за слушалки.

BMAX MaxPad I10 Pro е устройство за цифровото всекидневие на актуалния човек

Не на последно място, устройството работи с потвърдено постоянна операционна система Android 11, която понижава условията за сторидж пространство на приложенията и усъвършенства продуктивността на устройството.

Можете да купите преференциално таблета тук: – за €90 след ваучър за отстъпка NNNAFKING04 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР