Бляскавият свят на моделката Ася Капчикова попадна под лупа, след

...
Бляскавият свят на моделката Ася Капчикова попадна под лупа, след
Коментари Харесай

Раздели ли се Капчикова със съпруга си милионер?

Бляскавият свят на моделката Ася Капчикова попадна под лупа, откакто из интернет потеглиха клюки, че се е разделила със брачна половинка си.



„ Не желая да съм в общественото пространство! Не съм се разделяла нито с мъжа ми, нито с децата ми! “, изрично съобщи пред „ България Днес “ моделката и добави, че е доста щастлива в персоналния си живот. По време на диалога към Капчикова се чуваха детски гласове, което ясно потвърждава нейната твърда позиция, че тя е неразделна с децата си.

В последните години русокоската, която беше дейна по всемирски събития, избира цялостната централизация върху фамилията си. „ Може би съм прекомерно сполучлива, само че не желая да съм в общественото пространство “ - безапелационна е хубавицата. Капчикова е потресена от лъжите за нея и от това какъв брой бързо се популяризират те и й е втръснало да би трябвало да изяснява това на всички към себе си.

Събитията в живота на Капчикова включват и бързото раждане на три деца за година и половина - близнаци през 2020 година и още един наследник в края на 2021 година Въпреки интензивния интерес към персоналния й живот тя избира да резервира безмълвие във връзка с индивида до себе си, което към момента подтиква  феновете да гадаят и разгадават живота към нея.

Скандалните клюки за това, че половинката й я е изритал от у дома,  тръгнаха от конгрес, в който даже упрекнаха Ася в това, че е заживяла при майка си в Девин. Според самата Ася е неуместно, че към този момент се има вяра на всевъзможни инцидентни източници в обществените мрежи и техните напълно изфабрикувани клюки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР