Бляскавата съпруга на виден украински магнат и политик е хваната

...
Бляскавата съпруга на виден украински магнат и политик е хваната
Коментари Харесай

Спипаха жената на магнат с £22 млн.в брой на украинската граница

Бляскавата брачна половинка на изтъкнат украински магнат и политик е хваната да придвижва 22 млн. паунда в брой през бежански граничен пункт в Европейски Съюз, съобщи dailystar.co.uk.

 

Парите - в щатски долари и евро - са открити от унгарските митничари в багажа на брачната половинка на спорния някогашен народен представител Игор Котвицки, на 52 година, оповестяват оттова.

На трагична фотография от претърсването се вижда и голямата сума пари, за която се подозира, че е пренесена.

 width=

Вече е формирано наказателно дело за това, че Анастасия Котвицка не е заявила изнасянето на огромната сума от опустошената от войната страна, оповестяват от Киев.

 

Котвицки - в миналото най-богатият народен представител в Украйна - съобщи, че брачната половинка му напуща страната, с цел да роди, само че отхвърли известията, че носи със себе си 28 млн. $ и 1,3 млн. евро.

" Всичките ми пари са в украински банки, не съм изтеглил нищо ", сподели той, преди да закрие профила си в обществената мрежа.

 

В изказването му, оповестено в обществената мрежа от 24-годишната му щерка Виолета, която е приключила швейцарско обучение, се споделя, че историята е " подправена и е слух ".

 

 

 Котвицка, която съгласно известията е пътувала с двама мъже и майка си, не е коментирала случая на границата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР