Бляскава, ослепителна и в топ форма на 54 – Дженифър

...
Бляскава, ослепителна и в топ форма на 54 – Дженифър
Коментари Харесай

Джей Ло спря дъха в ултра къса рокля, но защо всички я нападат?

Бляскава, ослепителна и в топ форма на 54 – Дженифър Лопес за следващ път спря дъха с розова мини рокля с дълги ръкави и пайети. Но това не може да я избави от гневните мнения в обществените мрежи.

Джей Ло се появи в страхотната си визия по повод стартирането на акция, обвързвана с магазин на марка за долни дрехи в Ню Йорк.
                             

В момента поп дивата се приготвя за началото на турнето си This Is Me…Live в Орландо през юни.

► 

Едва ли има човек, който не би се съгласил, че Лопес несъмнено наподобява ужасно и като че ли не е остаряла с нито ден през последните години. И въпреки всичко сега обществените мрежи кипят от отрицателни мнения за звездата. 
 Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините  Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините  Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините  Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините
► 

Всичко стартира неотдавна с един на пръв взор безопасен миг. В сцена от документалния ѝ филм „ The Greatest Love Story Never Told “, който се концентрира върху любовта ѝ с артиста Бен Афлек, Дженифър седи, изпотена и задъхана, в домашния си фитнес.

Тя пуска рошавата си коса и прокарва ръце през буйните си къдрици. 

„ Харесва ми да си пущам косата по този метод “, споделя тя в 13-секундния клип, който стана вайръл в TikTok. „ Напомня ми за времето, когато бях на 16 в Бронкс  и тичах нагоре-надолу из квартала. Лудо момиченце, което беше диво. Без ограничавания, цялостно с фантазии... "
She really IS still Jenny from the block
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР