Блясъкът на прическата му идва просто от гела, който използва

...
Блясъкът на прическата му идва просто от гела, който използва
Коментари Харесай

Изплува Най-Строго Пазената Тайна На Димитър Рачков! Ето Защо Изглежда По Този Начин!

Блясъкът на прическата му идва просто от гела, който употребява преди театралните си изяви, настояват стилисти. При свръх модерните процедури по присаждане на коса към този момент не е нужно да си вапцваш космите, когато остаряваш. Няколко години те порастват в цвета, в който са присадени.

Бургазлията употребявал обстоятелството, че преди 5 години като водещ на „ Като две капки вода ” дружно със Зуека бяха обръснати в името на високия рейтинг на шоуто. Още тогава Митко към този момент почнал да оплешивява и това удряло по високото самочувствие на не изключително високия комедиант. Затова малко след края на имитаторското предаване водещият си вградил косми на главата, като се доверил на задгранична клиника и на супер съвременна и скъпа процедура, която дава мигновени резултати, без да се постанова дълго очакване на резултата. За да бъде непокътнато всичко в загадка известният артист пътувал до чужбина, защото знаел, че у нас няма по какъв начин да не го разпознаят.

Дори близки другари и сътрудници на водещия на „ Господари на ефира ” не заподозрял, че той е с подправен перчем, защото се усетил рано и подхванал в точния момент ограничения да заличи белезите на времето върху лицето си. Пет години по-късно баджанакът на Рачков – продуцентът Евтим Милошев си присади коса, като шашна всички с визията си, откакто дълго време се носеше гологлав. А в светските среди подмятат, че актрисата и сценаристка Христина Апостолова се е уредила и двамата й мъже да бъдат с присадена коса.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР