Блясък, слава, богатство - това са нещата, с които обикновено

...
Блясък, слава, богатство - това са нещата, с които обикновено
Коментари Харесай

Актьори, музиканти, политици - редица са популярните личности, осиновени като деца

Блясък, популярност, благосъстояние - това са нещата, с които нормално сме привикнали да свързваме известните персони. Приемаме, че в живота им всичко е подредено и красиво, а шансът постоянно е бил на тяхна страна.

А истината постоянно е прекомерно горчива. Голяма част от звездите са изпитвали компликации още в детските си години. Живеели са в беднотия, някои са били измъчвани или мъчно възприемани, а други пък даже не са познавали личните си родители. Оказва се даже, че немалка част от известните артисти, музиканти и политици в действителност не са имали шанса да израснат в биологичните си фамилии, а са били подхвърляни, осиновявани или отглеждани от непознати хора.

От Showbizz Daily сортират някои от добре познатите лица, за които даже не сме и предполагали, че са били осиновени.

Мерилин Монро

Животът на една от най-популярните американската кино звезди надалеч не е бил елементарен. Норма Джийн, както е същинското ѝ име, е изоставена напълно дребна от рождената си майка, която е имала психологични проблеми. Голяма част от детството ѝ минава в сиропиталища и приемни домове. Живее при цели 12 приемни фамилии, само че по този начин и в никакъв случай не е публично осиновена.

На 16-годишна възраст се омъжва за Джеймс Доуърти, момче от квартала, водена на първо място от желанието си да не се връща повече в институциите.

Нелсън Мандела

Един от най-великите политически водачи в света и притежател на Нобелова премия за мир губи татко си на деветгодишна възраст. Осиновен е, въпреки и импровизирано, от Джонгинтаба Далиндебо - лидер на племето Тембу, обитаващо Провинцията Нос Добра вяра в Южна Африка.

Джак Никълсън

Дълго време артистът има вяра, че негови родители са баба му и дядо му, а същинската му майка е негова сестра. Това е по този начин, тъй като тя го ражда прекомерно млада - още до момента в който е вариететна танцьорка, освен това без да има подписан брак. Заради тези условия, нейната майка и баба на Джак, взема решение да го отгледа като собствен личен наследник. Близо 40-годишен е, когато научава истината, освен това, от публикация в списание Times.

Ерик Клептън

Подобна е ориста и на известния английски китарист. Той също счита баба си и дядо си за свои родители, а същинската си майка - за своя сестра. Впоследствие майка му подписва брак и напуща страната, оставяйки Ерик напълно на грижите на родителите си.

Кристин Дейвис

Когато е едвам на три години, родителите на звездата от " Сексът и градът " се развеждат. Майка ѝ се дами наново и Кристин е осиновена от втория си татко. Подобно на героинята ѝ в сериала, актрисата сбъдна фантазията си за майчинство посредством осиновяване на две деца.

Бил Клинтън

Биологичният татко на някогашния американски президент загива в автомобилна злополука, когато той е невръстно бебе на три месеца. Момчето е осиновено от втория брачен партньор на майката, предприемача Роджър Клинтън. На 15 години Бил приема семейството на втория си татко.

Стив Джобс

Американският бизнесмен и откривател не стартира живота си с необикновен шанс. Той е незаконнороден наследник на сириец и американка. И защото през 50-те години на предишния век абортът е неразрешен, а самотните майки имат сложна позиция в обществото, той е даден за осиновяване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР